Sakarya'daki otomobil ve otomobil yan sanayi fabrikalarında başarılı çalışmalara imza atan Rüzgaras Metal Sanayi, Toyota Türkiye'den ödül aldı

Ağustos 2021 planlı duruşunda göstermiş olduğumuz YÜKSEK İŞ GÜVENLİĞİ PERFORMANSIMIZA istinaden TOYOTA OTOMOTİV'in tüm Üst Düzey Yöneticilerin katıldığı törende Toyota Şirket Genel Müdürü ve CEO’su Toshihiko Kudo tarafından verilen MÜTEAHHİT FİRMA İŞ GÜVENLİĞİ ÖDÜLÜNÜ almanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Emeği geçen tüm çalışanlarımıza RÜZGARAS METAL SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ OLARAK teşekkürü borç biliriz.

 

"Sakarya'da otomobil ve otomobil yan sanayi fabrikalarına yedek parça, taşıma kasaları, istifleme rafları, metal ambalaj ve çelik konstrüksiyon alanında hizmet veren, İlhan Cirit ve Enes Cirit'in sahibi olduğu Rüzgaras Metal Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. TOYOTA TÜRKİYE'den ödül aldı."

"Rüzgaras Metal Sanayi'nin Toyota Motor Manufacturing Turkey (TMMT) Sakarya Arifiye Fabrikasında ağustos ayındaki planlı duruş döneminde yaptığı çalışmalarla, "Yüksek iş güvenliği ve performans" ödülüne layık görüldü."

"Firma sahiplerinden İlhan Cirit, "Toyota Türkiye çatısı altında öğrendiklerimiz ve bilgi birikimimizle, çalışma yaptığımız her firmadan tam not alıyor ve sürecimizi daha güvenli iş ortamı sağlamaya odaklıyoruz. Bu durum bizi hep daha ileriye taşıdı. Bu ödül bizim için çok önemli ve değeri paha piçilmez. Bir Dünya devi olarak gördüğümüz TOYOTA TÜRKİYE ailesine ve Rüzgaras Metal sanayi çalışanlarımıza teşekkür ederiz" diye konuştu."

Haber Linki : medyabar.com/haber/8211750/toyota-turkiyeden-ruzgaras-metal-sanayiye-odul

 

"Toyota Türkiye, 2021 yılında gerçekleştirdiği Planlı Duruş Dönemi İş Güvenliği Performansı Ödül Törenini gerçekleştirdi. Arifiye İlçesindeki fabrikada gerçekleşen törende; 2021 Ağustos Duruşu İş Güvenliği Performansı Müteahhit Firma İş Güvenliği Ödülünü almaya Sakaryalı Rüzgaras Metal Sanayi ve Ticaret Firması hak kazandı. Tüm üst düzey yöneticilerin katıldığı törende Toyota Şirket Genel Müdürü ve CEO’su Toshihiko Kudo tarafından verilen ödülü şirketin sahibi İlhan Cirit ve Enes Cirit kardeşler aldı."

"Aldıkları ödülle ilgili olarak konuşan firma sahibi İlhan Cirit, “Firmamız olarak tüm çalışanlarımızın üstün gayret ve çabasıyla Toyota’nın en büyük ödüllerinden biri olan bu ödülü sıfır hata ile yaptığımız işlerimizle aldık. Tüm yöneticilerin katıldığı bir törenle Toyota’nın ödüllü firması olduk. 2021 Ağustos Ayı 2021 Shut Down isimli planlı duruş sırasında sergilediğimiz yüksek performans ile bu ödüle layık görüldük. Bizim için çok önemli olan bu ödül bizi daha da ileriye taşıyacaktır. Bizi ödüle layık gören Toyota Türkiye’ye ve bu süreçte birlikte çalıştığımız tüm personelimize büyük teşekkür ediyoruz” dedi."

Haber Linki : www.haberlisin.com/gundem/toyota-turkiyeden-ruzgarasa-odul-h72633.html

 

 


Diğer Haberler

REFERANSLAR

Bizi tercih edenler

RÜZGARAS METAL ŞAMPİYON

RÜZGARAS METAL ŞAMPİYON

Limandere Futbol Turnuvası oynanan final maçı ile sona erdi. Rüzgaras Metal ile Sinanoğlu Spor arasında normal süresi 4 - 4 biten maçı penaltılarla 9-8 kazanan Rüzgaras Metal Şampiyon oldu.


TOYOTA TÜRKİYE'DEN RÜZGARAS METAL SANAYİ'YE ÖDÜL

TOYOTA TÜRKİYE'DEN RÜZGARAS METAL SANAYİ'YE ÖDÜL

Sakarya'daki otomobil ve otomobil yan sanayi fabrikalarında başarılı çalışmalara imza atan Rüzgaras Metal Sanayi, Toyota Türkiye'den ödül aldı